DIENSTEN MENU

Home 

Welkom op de website van Loonbedrijf Simon van der Gun.

Loonbedrijf Simon van der Gun is een gespecialiseerd bedrijf dat zich al jaren bezig houdt met zowel grondverzet als grondbewerking en kraanverhuur. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare en toonaangevende onderneming met een ruim machinepark en een vast team medewerkers. Samen met ons team streven wij naar een ruime groep tevreden klanten. We stellen dan ook de klant centraal en komen onze afspraken na. Tevens voldoen we aan diverse kwaliteitseisen en veiligheidseisen die in onze werksectoren worden gesteld. Heeft u ondersteuning nodig in de grondverzet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan werkzaamheden in de categorieën loonwerk, grondwerk en voederwinning. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met slootreiniging. Als loonbedrijf voeren wij gevarieerde projecten uit voor zowel bedrijven als particulieren. Indien gewenst kunt u onze gemotiveerde mensen inhuren met passende machines. Loonbedrijf Simon van der Gun levert kwaliteit dankzij het kennisniveau en de ervaring van de medewerkers. Ervaar de voordelen en neem contact met ons op.

Via onze website willen we u een indruk geven hoe wij werken en welke machines wij daarbij in kunnen zetten. Bekijk de diverse pagina’s en ontdek meer over Loonbedrijf Simon van der Gun.

dumper_001

Highlights

Project 1
Project 1
Voor het transport zijn verschillende kippers beschikbaar met een inhoud van 2,5 tot 14 m3