DIENSTEN MENU
kraanverhuur

Kraanverhuur

Kraanverhuur is een vak apart en dienst die wij als loonbedrijf al jaren leveren. Graag zetten wij onze kranen en vakmanschap in daar waar de opdrachtgever ernaar verlangt. Kostenbeheersing en efficiency staan centraal. Met onderstaande mobiele kranen en gravers bieden wij voor elke klus de juiste kraan. Wat voor hijs opdracht u ook heeft, wij zijn u van dienst met behulp van de volgende kranen:

Atlas (1 x Atlas 140 en Terex 150)

Voor alle graafwerkzaamheden met alle maten bakken waaronder ook de kantelbak.

KraanverhuurVerhuur

Kraanverhuur

Minigraver

Formaten:

900 kilo, 1 x 1,6, 1 x 1,8, 1x  3,5, 1x 6, 1x 8 ton-kraan zit een sorteergrijper.

Welke kraan geschikt is voor uw opdracht hangt af van verschillende factoren. Welke gewicht moet de kraan dragen? Welke afstand moet er worden overbrugt? Hoeveel ruimte is er om de kraan op te stellen? Graag komen we de situatie ter plekke bekijken.

Voor elk hijs probleem dé oplossing

Ons uitgebreide kranenpark heeft voor ieder hijsprobleem een oplossing. Ons personeel is zeer ervaren en bedienen de kranen met grote precisie. Al onze kranen zijn bovendien volledig uitgerust met o.a.  klemmen, kubels en kettingwerk. Deze maken het werk nog makkelijker.

Het adviseren en meedenken is bij ons vanzelfsprekend. Heeft u een spoedklus? U kunt altijd op onze service rekenen. Graag komt één van onze medewerkers langs om het werk op te nemen en een passende aanbieding te doen.

Graafmachine verhuurverhuur kraan

Highlights

Project 1
Project 1
Voor het transport zijn verschillende kippers beschikbaar met een inhoud van 2,5 tot 14 m3