DIENSTEN MENU
slootreinigen

Slootreinigen

In sloten blijven regelmatig allerlei afvalresten en dode planten liggen. Hierdoor kan het voorkomen dat watergangen verstopt raken en het water niet meer door kan stromen.  Wateroverlast kan een nadelig gevolg zijn. Slootreinigen is daarom van belang. Loonbedrijf Simon van der Gun is gespecialiseerd in het reinigen van sloten en komt graag langs om de sloot te inspecteren. Tijdens een inspectie bekijken we de sloot en beoordelen we de:

  • Werkomstandigheden
  • Mate van afval
  • Watergangen
  • Ondergrond
  • Oppervlakte

Aan de hand hiervan kunnen we de juiste middelen inzetten.

Ons machinepark is breed uitgerust om uw sloten te reinigen. Zelfs de meest brede sloten met moeilijk bereikbare waterkanten kunnen wij reinigen. Dit kunnen wij doen met behulp van maaiarmen en slootreinigings-machines.

Slootreiniging Sloten reinigen

Baggeren

Door afgestorven waterplanten, afspoeling van bodemdeeltjes en bladeren ontstaat er een laag bagger in een sloot. Om ervoor te zorgen dat het water weer zuurstof en licht krijgt is baggeren van belang. Afhankelijk van de situatie kunnen wij een kraan inzetten om deze werkzaamheden uit te voeren. Welke kraan ingezet wordt hangt dus af van de beschikbare ruimte langs de sloot en de breedte van de watergang. Graag zorgen wij voor schoon water.

Voordelen

Met slootreiniging verzorgd door ons team bent u verzekerd van verbeterde waterdoorgangen, hoogwaardige machines, maatwerk, eerlijke tarieven en voorkomt u wateroverlast.

Slootreiniging project 1
Slootreiniging project 1
Slootreiniging project 2
Slootreiniging project 2

Highlights

Project 1
Project 1
Voor het transport zijn verschillende kippers beschikbaar met een inhoud van 2,5 tot 14 m3